Jouw Partner in Webcreatie voor een Sprankelende Online Aanwezigheid

Jouw Partner in Webcreatie voor een Sprankelende Online Aanwezigheid

Heb je genoeg van verouderde websites die je bedrijf niet tot zijn recht laten komen? Qiva, staat klaar om jouw bedrijf online te laten stralen met een dynamische en responsieve website. Waarom zou je de bouw van je website aan een professional toevertrouwen? Hier zijn een paar goede redenen:


Van Nieuw tot Spectaculair: “From Scratch” Website Bouw

Bij Qiva geloven we in een frisse start. We bouwen je website niet op vanuit een oude versie; we creëren iets volledig nieuws en unieks. Met een moderne technische touch en een vleugje creativiteit, brengen we jouw visie tot leven.


Alles Onder Één Dak: Hosting en Domein Regelen

Wij regelen niet alleen de esthetiek, maar ook de achterliggende structuur. Qiva neemt de rompslomp van hosting en domeinregistratie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.


Snel en Prachtig: Dynamische en Responsieve Websites

Tijd is geld, en bij Qiva begrijpen we dat. Samen met jou creëren we in korte tijd een website die niet alleen mooi is maar ook naadloos reageert op verschillende schermen. Geen gedoe, gewoon resultaat.


Visuele Verleiding: Prachtige Visuals en Effectieve Contactformulieren

Onze websites zijn niet alleen functioneel; ze zijn ook een lust voor het oog. Prachtige visuals trekken de aandacht van elke klant. En met de nieuwste reCaptcha-versie maken we het invullen van contactformulieren moeiteloos voor jouw klanten.


Persoonlijk Tintje: Chatbot Conversaties als Visitekaartje

Wil je jouw bedrijf een menselijk tintje geven? Qiva biedt de mogelijkheid om een chatbot in te zetten, gebaseerd op bedrijfskennis en ondersteund door ChatGPT.

Laat klanten genieten van leuke conversaties en ontdek de kracht van een persoonlijk online visitekaartje.

Bij Qiva nemen we technische aspecten serieus, maar we begrijpen ook het belang van een vleugje commerciële magie. Kitty staat paraat voor de intake en samen met de klant bepalen we de perfecte look en feel voor de website.

Geen gedoe met eindeloze revisies; in één of twee iteraties is jouw website compleet.

Waarom zelf tobben met verouderde sites of de complexiteit van webontwikkeling? Kies voor Qiva en geef jouw bedrijf de online aanwezigheid die het verdient. Laat ons met de techniek bezig houden, terwijl jij je focust op waar je goed in bent.


Qiva: omdat jouw online succes onze prioriteit is.