Stuctuur en orde in de Chaos

Onlangs volgde ik een boeiend webinar met de intrigerende titel: “Welk type Virtual Assistant ben jij?” Als Kitty, zelfstandig ondernemer en de drijvende kracht achter Qiva, kon ik niet wachten om meer inzicht te krijgen in mijn eigen virtuele assistentenidentiteit. Het bleek een onthullende reis te zijn door de wereld van Virtual Assistance, waarin vijf verschillende types naar voren kwamen. 


Ik ben, zoals voor mijzelf geen verrassing was, een Structuurmachine én een Orde-in-de-Chaos-Schepper. Mijn aanpak als regelneef, een doener die afspraken nakomt en gestructureerd te werk gaat, blijkt niet alleen kenmerkend voor mijn persoonlijkheid maar ook voor mijn rol als Virtual Assistant. Mijn bedrijf Qiva is mijn trots, en ik ben niet alleen het gezicht ervan maar ook degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Binnen Qiva werk ik samen met een fantastisch team van professionals, elk met hun eigen specialiteit. Mijn leiderschap komt voort uit mijn capaciteit om verschillende typen virtual assistants te begrijpen en op het juiste moment in te zetten. Dat ik niet in hokjes te stoppen ben, zowel in mijn persoonlijkheid als in mijn VA-stijl, is een kracht die me flexibiliteit geeft in elke situatie.

Het webinar bracht duidelijkheid over Kitty als Structuurmachine. “De R is mijn favoriete letter: Rust, Reinheid en Regelmaat.” Deze eigenschappen maken me onmisbaar als Virtual Assistant. Mijn bedrevenheid in het structureren van ideeën en het perfectioneren van details geeft opdrachtgevers de zekerheid dat ze op me kunnen bouwen.


Maar er is meer dan alleen de gestructureerde aanpak. De test onthulde ook mijn neiging als Orde-in-de-Chaos-Schepper. Voor mij geldt: hoe meer chaos, hoe beter. Deze eigenschap maakt me niet alleen een aanpakker, maar ook iemand die gedijt in situaties die anderen overweldigen. Mijn vermogen om organisaties te helpen met het creëren van overzicht, het jongleren met meerdere taken en het doelgericht managen van projecten, maakt me een waardevolle partner voor ondernemers.


Als Virtual Assistant heb ik de vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie ik wil. Dit geeft me de regie over mijn eigen leven en stelt me in staat mijn passie en energie te investeren in het helpen van ondernemers en organisaties om te groeien. En dat is waar ik in uitblink als Structuurmachine en Orde-in-de-Chaos-Schepper.


Ik ben geen standaard Virtual Assistant; ik ben een waardevolle mix van types die samenwerken om succes te brengen. In mijn wereld is er geen goed of fout aan mijn score; het gaat om mijn passie en waar ik me het meest comfortabel bij voel. Als Virtual Assistant ben ik een onmisbare schakel die gedreven wordt door structuur, enthousiasme en de drang om orde te scheppen in elke vorm van chaos. En dat is een winnende formule. Structuur en orde in de chaos!